Me teemme

HUONEISTOSANEERAUKSET

Remontti Anttila toteuttaa luotettavasti, ammattitaitoisesti ja sovitun ajan puitteissa kotitalouksien, taloyhtiöiden ja yritysten remontointia ja saneerausta vaativat kohteet.

Pitkäaikainen alan kokemus ja nykyaikaiset työvälineet sekä –kalusto ovat ratkaisevia tekijöitä remontin onnistuneelle lopputulokselle. Aika on rahaa ja nimenomaan aikaa säästyy, kun henkilöstö, työvälineet ja ammattikalusto ovat ajan tasalla.

Tapetointi
Laadukkailla huonetilojen seinäpinnoilla on oleellinen vaikutus asumisviihtyvyyteen ja tunnelmaan. Valitsemanne tapetit sekä ammattilaisen viimeistelty työn jälki puhuvat puolestaan.

Lattiaremontit, uudet tai kunnostettavat kohteet
Asennamme parketit, laminaatit, muovimatot, kunnostamme lattiat, hoidamme hionnat ja lakkaukset ammattilaisen välineillä ja aineilla. Uudet lattiapinnat antavat tilalle kuin tilalle yhtenäisen, kodikkaan tai arvokkaan ilmeen.

JULKISIVUSANEERAUKSET

Toteutamme omakotitalojen, taloyhtiöiden kerros- ja rivitaloasuntojen sekä yritysten julkisivuremontteja. Pyydä tarjous kohteestasi niin takaamme projektiaikataulun mukaisen toteutuksen. Meillä on lukuisia referenssikohteita Pirkanmaalla.

Korkeapainepesut

Remontti Anttila puhdistaa korkeapainepesulla talojen julkisivut ja katot ammattilaisen kalustolla tehokkaasti. Puhdistettavan kiinteistön ulkoasu nousee pesun ansiosta arvoonsa ja pintojen käyttöikä pitenee merkittävästi.

TASOITETYÖT

Remontti Anttila toteuttaa maalaus- ja tasoitetyöt ammattitaidolla. Teemme kaikki tarvittavat pintatyöt kohteeseen viimeisintä listaa myöten. Kokenut maalarimme pystyy toteuttamaan ideanne juuri niin kuin halusitte.

MAALAUSTYÖT

Palvelumme kattavat sisä- ja ulkomaalaustyöt yrityksille, taloyhtiöille ja kotitalouksille. Alan koulutuksen saaneiden ammattilaisten työn jälki on huolellista, viimeisteltyä ja kestävää asianmukaisilla aineilla ja ammattilaisen välineillä.

NOSTOLAVA- JA TELINEVUOKRAUS

Ota yhteyttä p. 0400 622 300